Åkrasanden er innvilget Blått Flagg også i 2021

27. april 2021

Blått Flagg heises av ordfører Jarle Nilsen og vi ser også en skoleklasse fra Ådland skole som har med seg miljøsertifiseringsflagget Grønt Flagg i 2020

Den internasjonale Blått Flagg jury FEE har godkjent Åkrasanden som miljøsertifisert strand også i år. Sesongstart er 5. juni og vi regner med at årets åpning vil foregå digitalt på grunn av pandemien. Det betyr at flaggheising og eventuelt taler og underholdning sendes ut digitalt.

I forkant av sesongstart vil også oppdatert informasjon om godkjente strender og marinaer legges ut på de internasjonale Blått Flagg hjemmesidene, vår hjemmeside, på vår Facebook-side, samt i oversikten «Green Travel» på Visit Norway’s hjemmesider.

Det er en stor annerkjennelse for Friluftsrådet Vest og våre gode samarbeidsparter i Karmøy kommune og Åkrahamn Vekst å få tildelt Blått flagg til Åkrasanden for sesongen 2021.  Det er gjennomført kurs i risikovurdering av stranda i samsvar med kravene som er stilt. De siste 7 årene har det vært heist Blått Flagg på Åkrasanden.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies