Rettvest ekspress

23. mars 2021

Vi har tatt en prat med Christian Haaland fra Rettvest Ekspress.

Rettvest Ekspress er et lokalt bud-firma som driver med varetransport for bedrifter og privatpersoner på Haugalandet. Vi har en varebil og tilhenger der tilhengeren også kan leies. Vi kjører varer for deg som privatperson og bedrifter med hovedvekt på Haugalandet. Vi kjører til Ikea ca en dag i uken og henter varer som du ønsker å bestille på Ikea og leverer varene hjem til deg. Hos oss betaler du for varene når de blir levert og du slipper klikk og hent kostnaden på 199 kr. Fraktprisen er fra 500 kr.

Vi kan også hjelpe til med småflytting, da kommer vi kjørende med en henger hjem til deg, du fyller den opp og kontakter oss når den er fylt opp og vi transporterer varene dit du ønsker.

Vi leverer også varer for bedrifter som feks monter. Vi leverer varer til de kundene som ønsker å få varer/materialer levert helt hjem på døra. Prisen for dette er 500kr per levering. Så om du som bedrift ikke har mulighet eller kapasitet til å kjøre ut varer for kundene dine, ta kontakt så lager vi en avtale.

Kontakt oss for pris og avtale enten om du er bedrift eller privatperson:

Christan Haaland på 97344455 eller på mail: rettvestutleie@gmail.com

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/RettVest-102023694973250

 

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies