Smakfull Catering Karmøy er et relativt nytt selskap i Åkrehamn

23. februar 2021

Vi har tatt turen til Stongsvingen næringsområde der vi treffer innehaver Thomas Lunde Eliussen i Stongsvingen 85C like ved leilighetene i Stong.

Thomas Eliussen i sving på kjøkkenet

Han etablerte seg i området i april 2020, men siden han også hadde en annen jobb ble det lite markedsføring av bedriften, men nå ønsker vi å markedsføre oss for å nå flere kunder. Nå ønsker han å satse på god mat, og jeg har prøvd maten som smakte helt fortreffelig.
Thomas er opprinnelig fra Os men bor nå på Salvøy, Vea og har også bodd på Åkra. Kjærligheten har fått ham til Karmøy for 5 år siden, der han liker seg godt.


Smakfull Catering har en rekke med gode matretter fra frokost, lunsj, middag, snitter, tapasbuffe, koldtbord, dessert og vi leverer alt etter kundens ønske. Kundene kan også bestille lunsj og hente hos Thomas i Stongsvingen fra kl 11 hver dag, men husk å bestille på forhånd.
Vi satser på mat til alle slags selskaper, begravelser, overtidsmat og vi lager til alt det kundene ønsker. Vi tilbyr bedriftsavtaler, det er bare til å ta kontakt. Thomas har 20 års erfaring som kokk og har tidligere arbeidet offshore, på hoteller, kantiner, Danmarks og Englandsbåt. Han startet i lære på Solstrand Hotell, som er viden kjent for sin gode matopplevelse. Han sier at vi ikke må glemme å skrive at vi handler lokale råvarer eller så lager vi det selv fra bunnen av. Sjekk også vår facebook side og nå også vår bransjeside hos Åkrehamn Vekst. Vi holder på å lage en ny nettside der våre menyer og alle rettene vil bli lagt ut. Thomas gleder seg til flere oppdrag og sier at her skal det leveres god mat og service.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies