Skude Mur er klar for vårsesongen for nye og gamle kunder

23. februar 2021

Skude Mur midt i Veakrossen

Vi har snakket med den nye butikklederen på Vea Leif Arne Magnussen og Daglig leder i Skude Mur Rolf Vegard Sundfør.
Vi hører først med dem hvordan den kalde vinteren har slått ut for dem. Vi har solgt mer ved enn noen gang, en stund kom de tre trailere i uken med Norsk ved fra Toten.

Vi har alltid ved inne på lageret vårt

Den er tørr og brenner lenge sier Leif Arne som har vært butikkleder i et år. Han har arbeidet i Skude Mur i ti år og har gått gradene fra lastebil, lager, butikk og nå leder i Veakrossen.
Vi har solgt mye ovner og peiser, og har egne montører som monterer både ovn og pipe dersom det er behov for det. Det går mye på stålpipe i dag.

Leif Arne til venstre og Rolf Vegard til høre er meget godt fornøyd med den nye fliseutstillingen

Vegard sier at de har fått en flott fliseutstilling med 100 forskjellige fliser fra Bergersen som er vår fliseleverandør. Hein Simonsen er vår eminente fliselegger, han har tatt faget videre fra sin far og er meget dyktig. Vi har også fått et 3D program som viser rommet ferdig fliset, programmet er veldig reelt og har fotokvalitet.
Hage og uteavdelingen vår har en egen Anleggsgartner mester Vigdis M. Hansen som tegner hagen sammen med kunden og tar også med en planteplan. Vi har også ansatt en gartner som sammen med sitt team opparbeider hager med beplantning, skifer og belegningsstein og det som behøves i hagen. Vi tilbyr også vedlikehold og serviceavtaler og tar også oppdrag på timer.
Vea avdelingen har det største utvalget på stein, betong og skifer produkter på Haugalandet. Arve Pedersen er vår prosjektleder på stein, betong og skifer arbeid. Skude Mur har prosjektledere på alle våre avdelinger med høy kompetanse og erfaring.

Vi har ovner og peiser for enhver smak

En god nyhet er også at vi har fått ny styreleder Brian Sjøen, noe vi er meget godt fornøyd med sier Rolf Vegard.
Vi ser frem til våren og vi står klar til å starte arbeidet for våre kunder. Ta kontakt og vi lager en plan og kommer med en kostnadskalkyle til dere før vi setter i gang. Sjekk også våre nettsider for inspirasjon

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies