SKAPE har mange gode Webinar kurs i februar og utover våren

9. februar 2021

Skape er et partnerskap mellom alle de 23 kommunene i fylket, Fylkesmannen i Rogaland sin landbruksavdeling, og Rogaland fylkeskommune, som også er administrativt ansvarlig for Skape.

Formål:

  • Rogaland skal bli det beste stedet i landet for å etablere ny virksomhet
  • Etablereren settes i sentrum
  • Det skal gis et likeverdig tilbud til etablerere i alle kommuner
  • Motivasjon og trygghet for etablerere
  • Styrke mulighetene for at etablerere lykkes
  • Målrettet individuell oppfølging og veiledning
  • Koble nyskapende ideer med lokalt næringsliv/investorer
  • Synliggjøre regionen som et attraktivt sted å etablere seg

Sjekk skape.no for kurs i mars og utover våren

SKAPE Kurskalender

Under finner du en oppdatert oversikt over kommende kurs, seminarer og konferanser for etablerere i Rogaland. Klikk på den aktiviteten du er interessert i – og meld deg på! Her kan du lese våre kursbetingelser som gjelder for påmelding og avmelding.

Februar 2021

Webinar – introduction course for business startup (in English), February 9th

This course is for entrepreneurs who have recently established or plan to establish their own business. The course will include basic elements that are essential in establishing your own business. You will receive useful and practical advice in starting your own business, and you will also have the opportunity to ask questions.
Les mer…

Webinar – etablerer introduksjonskurs, 11. februar

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé? Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid? Kurset er for etablerere som nylig har etablert eller har en plan om å etablere egen bedrift.
Les mer…

Webinar – Hvilke digitale systemer skal jeg velge? 15. februar 2021

Hvilke digitale systemer har du behov for som gründer og lite selskap? …… eller har du behov for digitale systemer i det hele tatt? Hvilken nytteverdi vil de kunne gi deg? Er det da bare Office 365 som gjelder eller finnes det andre gode alternativer?
Les mer…

Webinar – Jobb smart i Microsoft Teams, 16. februar 2021

Microsoft Teams er et verktøy for enkel kommunikasjon og samhandling på tvers av grupper og enkeltpersoner. På dette webinaret viser vi hvordan du kan få best utbytte av å bruke Microsoft Teams. Kurset er beregnet på gründere i Rogaland som vil jobbe smartere med Microsoft Teams.
Les mer…

Webinar – Microsoft 365 og OneDrive (Office 365), 23. februar

På dette webinaret går vi gjennom hvordan du bruker ditt Microsoft 365 effektivt for å dele dokumenter og samskrive i den digitale skyen. Kurset er beregnet på gründere og etablerere i Rogaland som har et Microsoft 365 abonnement hos Microsoft med tilgang til OneDrive, Word, Excel og PowerPoint pluss øvrige applikasjoner.
Les mer…

Webinar – Microsoft Forms, 23. februar

Med Microsoft Forms kan man bygge digitale undersøkelser, påmeldingsskjemaer, tester og spørrekonkurranser. Spørreskjemaene for innhenting av svar kan enkelt deles med de du vil via e-post eller andre digitale metoder, og resultatene vil vises straks de kommer inn. Resultatene kan lett åpnes og analyseres i Microsoft Excel.
Les mer…

Webinar – Instagram for din bedrift, 24. februar

På dette webinaret vil vi gå gjennom hvordan du kan bruke Instagram som en markedsføringskanal for din bedrift. Kurset vil ta utgangspunkt i opprettelse av en profesjonell profil for bedriften på Instagram, samt daglig bruk med hensyn til innlegg, historier og Instagram TV.
Les mer…

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies