ØNSKER DU Å BLI MEDLEM I ÅKREHAMN VEKST?

23. februar 2021
ØNSKER DU Å BLI MEDLEM I ÅKREHAMN VEKST? 💚
Åkrehamn Vekst ble stiftet den 02.03.05 som en handel og næringsforening i Åkrehamn og nærliggende områder. Foreningen ønsker å tilrettelegge forholdene for alle handels- og næringsbedrifter i og rundt Åkrehamn.
Åkrehamn Vekst arbeider for å skape gode forhold for eksisterende næringer i Ferkingstad, Ådland, Åkrehamn, Sevland og Vedavåg. Vi ønsker også å være innovative og skape nye arbeidsplasser og virksomheter som vi mangler.
Vi utviklet konseptet Handla Hima for å motivere Karmøybuen til å handle på Karmøy. Handla Hima har egen Facebook og Instagramside, begrepet vil brukes aktivt i vår markedsføring.
En av hovedoppgavene våre er å markedsføre Vestsiå – Ferkingstad, Ådland, Åkrehamn, Sevland og Veavågen. Dette nyter alle bedriftene her godt av og vår filosofi er at om vi alle bidrar til å dra markedsføringslasset sammen jo sterkere blir vi. Så jo flere som blir med i Åkrehamn Vekst jo sterkere muskler får vi og jo større ringvirkninger får det for den enkelte bedriften. Vi har i dag 192 bedrifter, organisasjoner/frivillige lag som er medlem hos oss, men vi har plass til enda flere og vil veldig gjerne ha deg med på laget. 👏
Ta kontakt med en av oss om du ønsker mer informasjon: per.inge@akrehamn-vekst.no mob: 95421103 elle anne.torland@akrehmn-vekst.no mob 93811474
Om du har lyst til å lese mer om våre medlemsfordeler finner du mer informasjon på vår nettside: 👇
https://akrehamn-vekst.no/bli-medlem/medlemsfordeler/

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies