Åkrehamn Vekst booker seg inn på Skårnesheimen mandag 15. februar

10. februar 2021

Åkrehamn Vekst har booket seg inn på Skårnesheimen mandag 15. februar fra kl 08:30 til 15:00. Vi ønsker denne dagen å komme i det kreative hjørnet for å se på muligheter for aktiviteter utover våren selv om det stadig er en pandemi i landet. Vi takker Raw Ocean Lodge for at de åpner opp slik at vi kan skifte kontor denne dagen.

Ønsker du å skifte kontor mandag 15. februar eller en annen dag, ta kontakt med Jan Thomas Rantaniitty på mobil 90019934 eller epost: booking@skaarnesheimen.no

Raw Ocean Lodge Skårnesheimen på Sandve

Lyst å bytte kontor fra tid til annen? 🤓Vi har lyst å få litt mer folk i hovedbygget utenfor turistsesongen, så DU er herved invitert til å ta med deg laptop og jobbe fra vårt favoritt kontor på Skaarnesheimen. Vi har romslig med plass, rask wifi, kaffe på kannen og den beste utsikten! Det er helt gratis å ha drop in arbeidsdag hos oss. Hvis du vil komme en dag så sender du bare en DM dagen før med klokkeslett du tenker å komme (så sørger vi for at døren er låst opp).
Vi har troen på å samle tverrfaglig kompetanse i annerledes omgivelser. Erfaringsmessig så oppstår det raskt synergier og nye kreative idèer når man samler folk her ute med havet. 🧠
Hvis du har lyst å ha et skikkelig Workation opphold med overnatting inkludert, så har vi gode priser på korttids- og langtidsopphold.
Smittevernsregler overholdes, med avstand (+ antall personer),vask og desinfisering.
Vi sees!

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies