Månedens bedrift februar 2021 er Herrmann

25. januar 2021

Vi har tatt en prat med Skjalg Ottøy som drive 3 Herrmann butikker.

Den første butikken ble startet i Kopervik i 1987, den andre på Aksdal-senteret i 1993 og den tredje på Amfi Åkrehamn i 2016 da Herrmann tok over lokalet etter Centrum Herreklær ettersom de hadde endel tilsvarende merker. Hovedgrunnen for etableringen av Herrmann på Amfi Åkrehamn var at Skjalg så et potensiale for å tilby varer som den lokale handelsstanden manglet. Dette innebærer et stort utvalg herreklær fra kjente kvalitetsmerker for alle aldersgrupper, alt i fra konfirmantstørrelser og opp til 8XL.

Skjalg sier at han aldri har angret på etableringen av disse tre butikkene, hvor han påpeker at en av hovedfordelene med å drive tre ulike butikker er at en kan samarbeide med vareflyten og markedsføringen på tvers av butikkene. Derimot, sier Skjalg at året 2020 bød på utfordringer i mars, april og mai med delvis nedstengte butikker og laber omsetning grunnet Covid-19, men lojale kunder sørget for god sommer og julehandel og dette har gjort at det resultatmessig ble et ¨alt i alt ok år¨.

Skjalg sier at han ser lyst på 2021 og siden 2020 gikk såpass bra er det ingen grunn til bekymring for tiden fremover.

Avslutningsvis sier han at han er svært takknemlig for det daglige arbeidet som butikkenes ansatte legger ned, et veldig godt team bestående av positivitet og faglig dyktighet.

Ta turen innom Herrmannbutikkene for en hyggelig handel,- og husk at KVALITET GÅR ALDRI AV MOTEN!

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies