Garvikgruppen har startet boligsalg i Stivlevågen

29. januar 2021

Etter at Stivlevågen boligfelt er lagt ut for salg har vi tatt turen for å se hvordan det ser ut på feltet. Stivlevågen er på Mannes i Sævelandsvik. Her er det nærhet til havet, turveier i nærheten og fine naturområder. Når solen skinner fra sørvest er det et flott skue. Fiske på moloen eller båt i nærheten er også en mulighet. Selvsagt er været her på vestsiden av Karmøy lunefullt og det kan også være ruskevær og storm, men med alle værforhold kan det være spennende å bo her. Skole og barnehage er også i nærheten, samt kort vei til Åkrehamn sentrum med alle mulighetene med handel og opplevelser for store og små.

Foto: Garvikgruppen

Her kan du kjøpe ferdig prosjekterte hus med nøkkel i døren eller kjøpe tomt der du selv bestemmer hvordan huset skal bygges.

Link til Garvikgruppen

Foto: Garvikgruppen

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies