Apotek 1 Veakrossen

26. januar 2021

Vi har tatt en prat med Linn Karin Oksebåsen som er daglig leder for Apotek 1 Veakrossen.

Torsdag 21. januar åpnet hun dørene for første gang hos Apotek 1 Veakrossen, men siden vi står midt i en pandemi er det litt blandede følelser rundt åpningsdagen.

Vea er det tredje apoteket som nå åpnes i en 5 års periode og vi har jo selvfølgelig svært lyst til å slå tidligere åpningstall sier den daglige lederen, men dette vil ikke være en målsetning denne gang. Selv om hun har svært lyst, så kan dessverre ikke den daglige lederen servere kundene sine marsipankake og kaffe under åpningen. Hun har derimot svært lyst til å feire denne åpningen på et senere tidspunkt.  Det ble en annerledes åpning av apoteket denne gangen, men til tross for situasjonen vi står i ble det en fin åpning allikevel med mange kunder som ønsket å handla hima.

Linn Karin er selv fra Vea så det var ikke vanskelig når hun skulle bestemme hvor hun skulle åpne denne butikken. Selv om Apotek1 allerede finnes i Kopervik og på Åkra, så påpeker hun at innbyggertallene tilsier at det både er plass og behov til et apotek i Veakrossen. Den endelige avgjørelsen om å åpne apoteket ble først vedtatt rett før koronaen traff oss og selv om hun den gang da ikke var bekymret for den fremtidige åpningsdagen så byr situasjonen fortsatt på utfordringer i dag. Hun ser likevel svært positivt på både åpningen og fremtiden for Apotek1 Veakrossen, og håper at mange vil dra nytte av de varene og kunnskapen Apotek1 Veakrossen har å tilby.

Åpningstider: Mandag til fredag 09:00 -17:00

Lørdag: stengt

Velkommen innom for en hyggelig handel i Veakrossen.

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies