ABR sitt lagerutsalg på Ådland finner du kanskje det du er på jakt etter

19. januar 2021

Vi tar turen til Lagerutsalget på Ådland som ABR senteret startet opp med i slutten av juni 2020. Her er det et imponerende lager på 600 kvm med alt mulig. Spennende å gå rundt for å se etter skatter og det vi til stadighet er på jakt etter, men ikke finner andre steder.

Du finner også fine møbler som venter på nye eiere

To etasjer med brukte byggevarer som dører, vinduer, hvitevarer, kjøkken og baderomsmøbler. Er du på jakt etter en parkett type som er gått ut av handelen kan du finne det her.
Lageret har også en del møbler, interiør og nips som lagres her før det blir kjørt ut til de tre gjenbruksbutikkene i Skudeneshavn, Åkrehamn og Avaldsnes.
ABR senteret har også 5-6 ansatte som jobber her på lageret til enhver tid, noen fast ansatte og noen som er på arbeidstrening. Vi har tatt en prat med Sivert og Olaf som viser oss rundt på lageret før de tar seg en velfortjent pust i bakken. Vi trives her på ABR senteret sier de begge, før de igjen tar fatt på nye arbeidsoppdrag.

Sivert og Olaf er fornøyd med arbeidsplassen sin

Så møter vi lagerets sjåfør og kontormedarbeider Johannes som stadig er på farten rundt i distriktet for å levere eller hente nye varer. Vi får mye brukte ting av Byggefirmaer her i distriktet, de ringer oss med en gang det dukker opp spennende byggevarer vi kan få bruk for, eller for å si det på en annen måte at det er våre kunder som har bruk for det. Det er også mange private som tar kontakt med oss dersom de skal bygge om, renovere eller skifte ut noe i huset sitt.

Johannes er klar til neste kjøreoppdrag

Johannes sier til slutt at vi har kunder fra nær og fjern og vi er glade for å hjelpe dem til å finne det de er ute etter. Det som er fint, er at kundene også hjelper ABR senteret med å opprettholde tilbudene vi har.
Ta gjerne turen til Ådland her kan du finne skattene du har vært på jakt etter lenge. Du finner oss på facebook

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies