Danielsen & Saltvedt Maskin AS er ny medlem i Åkrehamn vekst

26. november 2020

Danielsen & Saltvedt Maskin ble opprettet i 2014, vi er nå 5 ansatte. Vårt selskap leverer alltid med godt resultat til kunden med konkurransedyktige priser. Daglig leder har lang erfaring med bransjen og har en kyndig stab med ansatte som sikrer kunden god kvalitet. Vi hjelper deg gjerne med små til større prosjekter, fra planlegging i samarbeid med kunde til utførelse på en profesjonell utført måte. Vi har vår hovedgren innen grunnarbeid og holder til i Veavågen på Karmøy.

Vi er en entreprenørbedrift og tar oppdrag innen gravearbeid på  Hustomter, kabel/ strømgrøfter, VA-grøfter, naturstein-muring m.m. Vår maskinpark består av gravemaskiner store og små, lastebiler, tilhengere og annet utstyr.

Vi er videre en godkjent lærebedrift og følger HMS regler til enhver tid.

Vi har en rammeavtale med Haugaland Kraft og har avtale med Haugesund kommune om brøyting.

Vi er også i ferd med å reise et eget bygg  i Veakrossen på 15 x 22 meter. Her får vi plass til hele vår maskinpark og det vil være enklere for bedriften med rengjøring, kontor og utkjøring til nye oppdrag.

Vi tar store og små oppdrag og kommer gjerne på befaring hos dere.

Nettsted: https://www.dsmaskinas.com

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies