Sommertreff på loftet

23. juli 2020

SOMMERTREFF PÅ LOFTET! 

I forbindelse med Fiskeridagene i Åkrehamn har Åkra Blå Kors arrangert alkoholfrie samlinger i teltet på Blå Kors kaien. Loftet (Blå Kors lokalet) har på samme tid vært utleid til den årlige Amerikafesten.

Dette året er både Fiskeridagene og Amerikafesten avlyst og Loftet er ledig.

Vi i Åkra Blå Kors inviterer til «Sommertreff på Loftet» torsdag, fredag og lørdag den uken Fiskeridagene skulle vært arrangert, med stort sett lokale artister. (Kortreist underholdning).

Torsdag 30. juli starter vi med Aleksander Hauge og Roger Pedersen. Aleksander forteller og synger om selvopplevde hendelser fra han var ung på Visnes og ellers på Karmøy og i Haugesund, der man kan kjenne seg igjen fra sitt eget liv.

Fredag 31. juli kommer en kjenning fra vekkelsen på Åkra fra ca. 20 år siden, Gaute Melberg fra Tau. I denne samlingen får vi også med Even og faren Edvin Ydstebø fra Kvitsøy. Even startet sangkarrieren da han var 8 år og har sunget inn flere CD-er med sanger fra bedehusmiljøet

Lørdag 1. august er det Dag Arne Saltnes med band som står for underholdning. Han bor på Torvestad og spiller alt fra jazz og country til Åge Samuelsen-sanger.

Det blir mat og drikke (alkoholfri) å få kjøpt hver kveld.

I alle arrangementer vil de gjeldene forskrifter for smittevern bli fulgt.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til våre gratis arrangementer 🙂

For eventuelle spørsmål: Karl Johan Kristoffersen tlf. 920 63 976 eller David Sjøen tlf.913 88 115

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies