Sommerhilsen fra Balanzen og Puust akademi

1. juli 2020

Sommerhilsen fra Balanzen og Puust akademi

Vi har nå en dag med yoga igjen før ferien. Mandag 29. juni kl 1730 og 1915. Yogasesongen ble annerledes i år. En periode var det kun skype vi kunne bruke. Stor takk til alle som sporty hev seg rundt og lastet ned skype. Dette var nytt for de aller fleste.

Etter at vi åpnet, ble det yoga og undervising. Vi så noen ganger litt film, og lærte litt om temaer vi egentlig snakker lite om på yoga. Jeg fikk gode tilbakemeldinger på opplegget, og likte det godt selv også. Derfor blir dette noe vi kan fortsette med til høsten.

YOGA HØSTEN 2020
Alle grupper kalles yoga som livskraft. Essensen med yoga er å bli hele, samt å bli kjent med den vi selv egentlig er. Myk kropp er bonus. Det vil bli litt ulike grupper, men jeg kommer til å styre hva vi gjør ut fra 1) egen intuisjon, 2) hvem som er på yopgatimen, behovene i gruppen.

Vi starter timen med gong eller djembetrommer. Dette jorder oss og noen ganger setter det i gang prosesser vi kan jobbe videre med i yogatimen. Vi bruker Tratak (se på flamme) som start på meditasjon når mørket kommer (etter høstferien).

Siden høsten 2019 har vi hatt veldig god energi på alle yogatimene, er veldig takknemlig for dette. Energien skaper vi sammen. Denne våren har yogakundegruppen vokst i forhold til meditasjon, og vi har sammen flere ganger sittet i nesten 20 min. Veldig bra!!

Endringen til høsten gjør det enda enklere for dere å skifte mellom yogatimene alt etter hva som passer, men vi må ha en struktur i bånn. Derfor blir det påmelding til bestemte kurs. Men som sagt enda enklere å bytte time.

Kursene er:
Mandag 1730, Mandag 1915 og torsdag 1730. Send meg en sms snarest hvis du vet at du vil delta på yoga i høst. Vanlig yoga torsdager 1100 går ut. Jeg kommer til å sette opp miniyoga kurs, dagskurs a 3-4 timer, hvor vi har både yoga, teori og avspenning, både ukedager og helger.

De som har avtalt å flytte timer til høsten fordi de ikke hadde anledning å delta på yoga når vi åpnet igjen, samt de som har kjøpt ekstra yogatimer som de ikke har brukt, får disse timene overført til høsten.

LIVSKRAFT KVELDENE
Det blir også endring på livskraft kveldene. I høst kommer vi til å se flere dokumentarer, som tar opp aktuelle temaer. Så vil vi diskutere disse temaene etterpå. Første livskraft kveld blir onsdag 26. august, og så blir det siste onsdag hver mnd. Første film er dok om WHO, en høyaktuell dokumentar fordi folkehelseinstituttet forholder seg til deres råd. Ons 26. aug vil også Linda Ferkingstad fortelle om hvordan vi selv lager Kombucha. Ny pris fra høsten 2020 er kr 400 pr kveld.

Personlig arbeid er flyttet til grunnkurs i selvutvikling, men har vi tid så kan det fortsatt bli personlige øvelser.

GRUNNKURS I SELVUTVIKLING.
Dette er en kursrekke på tre ganger, men egentlig selvstendige kurs. Man kan derfor ta kursene separat. Du vil her både få litt teori og øvelser, samt personlig arbeid. Det er veldig lærerikt å delta på slike helgesamlinger, fordi man lærer som regel like mye av andres arbeid som eget. Man trenger ingen forkunnskaper. Metoden som brukes er systemisk samtale. Det gjør at vi kan jobbe med personlige tema i en gruppe uten at de andre i gruppen vet hva tema egentlig er.

Jeg har brosjyre om dette, klarte ikke å legge den ved, men send meg mail så sender jeg den til deg. De som kommer på yoga kan ta med brosjyre.

SALG AV HELSEPRODUKTER
Jeg åpner opp igjen for salg av utvalgte helseprodukter som har en rensende effekt på kroppen. I første omgang utvalgte varer: 6 produkter. jeg har valgt å åpne salg av disse fordi jeg har stor tror på produkter uten kjemikalier, og produkter som faktisk fjerner toksiner fra kroppen.

1. Doterra oljen sitron, ha noen dråper i vann man drikker, eller mat man lager, renser og smaker godt.
2. Tannkrem uten fluor, doterra merke.
3. Zeolitt pulver som fjerner tungmetaller fra kroppen. Røres ut i vann. Veldig viktig i disse tider når 5G kjøres ut i Norge.
4. Zeolitt krem (renser og tilfører næring), har du hudproblemer bør du prøve denne, god med psoriases.
5. Muskel og ledd krem med EDTA (blå). Rensende.
6. Varmende Muskel og ledd krem med EDTA (rød). Øker blodsirkulasjonen.

Zeolitt pulver og kremene koster kr 350.- . Kremene (alle tre) selges også i en mindre variant til kr 100. Muskel og ledd kremene selges med fornøyd garanti, det betyr penger tilbake om du ikke er fornøyd.

I tillegg trenger vi nok omega 3 olje, nok vit C (antivirus) og nok Vit D. Dette er produkter som Lindy selger via Urtegod, send henne en sms på tlf 920 96 122, så tar hun dette med på yoga til deg (også i dag).

Det er også mye en kan gjøre med kosten for å styrke helsen. Bestill en time hos May Sølvi Bårdsen Stangeland (yoga mandager) tlf 926 49 334.

Slik jeg ser det, er det å rense kroppen, og bli bevisst slik at vi tilfører minst mulig toksiner, noe av det viktigste vi selv kan gjøre for å styrke oss mot pandemivirus og kroniske sykdommer, som begge har til felles et svekket immunforsvar. Personlig tror jeg at kroppen bryter sammen når den ikke får den næring den trenger (over tid) og når den har for mye toksiner den må kjempe med. Toksiner finnes overalt der vi ikke ønsker de skal være, mat, drikke, vaksiner, medisiner, klær, luften vi puster. Stråling (wifi og 5G) øker effekten av toksiner i kroppen. Derfor kommer nå det evige maset med å ikke bruke mobil som ringeklokke, og å skru av wifi om natten.

Toksiner kan også være psykiske. Vi må også derfor rense våre psykiske sår. Også uløste psykiske sår svekker immunforsvaret, så det er på tide å ta tak i seg for oss alle. Jeg vil i den forbindelse informere om en nytt tilbud, BalanZe behandling.

BALANZE METODEN
BalanZe metoden (heter egentlig: transforming experience based brain på engelsk). Den er utviklet av Steven Terrell. Her reguleres nervesystemet. Behandlingen passer veldig godt når man ikke selv vet hvorfor man har det indre stress man har. Ta kontakt for mer informasjon. Passer godt til både voksne og barn. Egne priser for barn.

Ønsker alle en god sommer. Husk å melde deg på yoga og de andre tilbudene vi har. Kan du ikke komme på yoga i dag, men vil kjøpe zeolitt før ferien, send sms så avtaler vi tid du kan komme.

Veavågen den 29. juni 2020.

Hildur Vea, PhD.
45 66 21 18
hildur.vea@balan-zen.no

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies