Handla Hima til påskehøytiden

6. april 2020

Vi er inne i den verste krisen siden 2. verdenskrig i Norge og store deler av verden. I vårt land er det mye som er stengt ned, slik at ikke alle skal bli syke på en gang, det hadde gitt store utfordringer for sykehusene våre.

Siden mye er ned-stengt som barnehager, skoler og frisører, fysioterapeuter, tannleger med mere er det viktig at vi bruker de butikkene, kafeer, restauranter som er åpne i vårt lokalmiljø. Det er uhyre viktig for fremtiden at vi vi skal beholde mangfoldet av butikker og organisasjoner som sliter i dagens vanskelige situasjon.

Vi skal og må rette oss etter myndighetene i denne vanskelige situasjonen vi er oppe i, hold avstand, og ikke besøk de som er i faresonen. Vi kan likevel være sosiale og ringe eller skype til slekt og venner, ring en venn en gang til dagen i påsketiden. Det er viktig at vi snakker med hverandre og holder håpet oppe, det vil gå over en dag og vi kan igjen komme sammen. I dag er det ikke bra å gi hverandre en klem eller ta hverandre i hånden, men vi ser frem til at vi igjen kan «knipe» hverandre og stå tett sammen.

Handla Hima konseptet som vi i Åkrehamn Vekst lanserte i år 2013 har aldri vært viktigere enn nå. STØTT LOKALE BEDRIFTER OG BUTIKKER SLIK AT VI KAN BEHOLDE DEM ETTER AT KORONA-KRISEN ER OVER. STØTT OGSÅ LAG, FORENINGER OG ORGANISASJONER SLIK AT DE KAN KOMME PÅ BANEN SÅ FORT KRISEN ER OVER.

Kos dere i påskehøytiden og ta vare på hverandre.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies