Webinar kurs SKAPE mai 2020

13. mars 2020

Webinarer (kurs) i Mai

Skape har besluttet å gjøre om noen av våre kurs nå fremover til webinarer. Noen av våre kurs og arrangementer i mars har blitt avlyst – du kan se en oppdatert oversikt over kommende kurs på www.skape.no/kurskalender

Her er en oversikt over webinarer som holdes nå i mars. Når du deltar på et webinar kan du sitte hjemme i din egen stue, og følge undervisningen på nettet. Klikk på lenkene for å lese mer om webinarene og meld deg på:

Du finner mye informasjon på våre websider www.skape.no, og i vår kurskalender finner du en oversikt over alle kommende webinarer og kurs.

Her er en oversikt over kommende webinarer mai:

Webinar – PowerPoint for gründere – 13. mai 2020 (Gratis)

Webinar om bruk av PowerPoint i presentasjoner. På kurset vil vi vise deg hvordan du lager fine presentasjoner i Microsoft PowerPoint. I tillegg vil vi jobbe litt med presentasjonsteknikk og hvordan du skal få frem budskapet på best mulig måte.

Webinar – Facebook Page for Your Business (Basic Level 1) in English – May 14th (Free of charge)

This webinar is intended for users who have not yet created a Facebook page for their business, or for users who consider themselves beginners. The course will be held in English.

Webinar – Instagram for Business, in English – May 19th (Free of charge)

In this webinar, we will walk you through how to use Instagram as a marketing channel for your business. The course will be based on the creation of a professional profile for the company on Instagram, as well as daily use regarding posts, stories and Instagram TV.

Webinar – Etablerer introduksjonskurs – 20. mai 2020

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé? Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid? Kurset er for etablerere som nylig har etablert eller har plan om å etablere egen bedrift, og gjennomgår i løpet av 3 timer grunnleggende elementer som er viktig i forbindelse med etablering av egen bedrift. Kurset er gratis.

Webinar – Instagram for bedriften – 26. mai (Gratis)

På dette webinaret vil vi gå gjennom hvordan du kan bruke Instagram som en markedsføringskanal for din bedrift. Kurset vil ta utgangspunkt i opprettelse av en profesjonell profil for bedriften på Instagram, samt daglig bruk med hensyn til innlegg, historier og Instagram TV.

Webinar – Office 365 og OneDrive, 27. mai 2020 – (Gratis)

På dette webinaret vil vi vise hvordan du bruker ditt Office 365 effektivt for å dele dokumenter og samskrive i den digitale skyen. Kurset er beregnet på gründere og etablerere i Rogaland som har et Office 365 abonnement hos Microsoft med tilgang til OneDrive, Word, Excel og PowerPoint pluss øvrige applikasjoner.

Webinar – Facebook Page for Your Business (Level 2) in English – May 28th (Free of charge)

Webinar on using Facebook for your business: The course is for those who already have a Facebook page for your business, but who want to learn more about how your page can get better. We go through various adjustments to the design of the page, as well as work on posts to create traffic and awareness. We assume you have worked as an administrator on a Facebook page before. The course will be held in English.

 

Sjekk ut alle våre kommende kurs og arrangementer i vår kurskalender.

Skape.no gir veiledning og opplæring til etablerere i Rogaland og er et partnerskap mellom statlige myndigheter, kommunene og fylkeskommunen.

Skape.no tilbyr kurs for etablerere i hele fylket og rådgivning i enkelte regioner.

Sjekk www.skape.no for mer informasjon om våre tilbud

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies