Vamp med en helt spesiell turne, kommer også til Åkrehamn

4. mars 2020

Vamp kommer til kaien på Åkra Fredag 10. juli kl 19:00

Vamp besøker utvalgte kystperler med den elegante veteranbåten MS Granvin som scene. Publikum får en eventyrlig, sommerlig opplevelse og et gjenhør med Vamps kjente og kjære sanger. På kaien rigges det til med benker til 200 personer, resten blir ståplasser. INGEN plass-reservasjon mulig. Barn under 12 år gratis i følge med foresatte. Arrangementtidspunkt/konsertstart: 19:00 Dørene åpner: 18:00 Varighet: ca 90 minutter.

Som været på Vestlandet er Vamp fulle av kontraster, fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 28 år har de spilt inn 17 album og høstet mye heder og ære. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har solgt over 1 million album og blant annet mottatt 5 Spelemannspriser og Prøysen prisen. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine.

Vamp består av: Øyvind Staveland: fele, fløyter, vokal, bratsj, trekkspill. Jan Toft: vokal, gitar. Odin Staveland: trommer, vokal, piano, perkusjon, trekkspill. Stian Tønnesen: gitarer, mandolin, tenor-banjo, kor. Kjetil Dalland: bass, kor. Lars-Erik Støle: orgel, trekkspill, kor.

Vest Karmøy Sjømannsforening har inngått et samarbeid med Vamp der de skal være med for å legge forholdene til rette for en god opplevelse denne fredagen. Salg av mat på kaien.

MS «Granvin»
I perioden 1931-1987 ble «Granvin» brukt som fjordbåt til lokalutfart i Hardanger og fraktet både passasjerer, gods og biler. Under krigen fraktet «Granvin» og «Eidfjord» norske soldater fra Kinsarvik til Granvin, da fem tyske motortorpedobåter angrep de norske styrkene i Ulvik. «Eidfjord» ble tatt som tysk krigsbytte, mens «Granvin» rakk å komme seg ut før selve angrepet. Siden 1988 har «Granvin» vært et svært aktivt og populært veteranskip, drevet av veteranskipslaget Fjordbåten i Bergen. I 2011 ble båten fredet av riksantikvaren.

Billetter kan allerede nå bestilles gjennom ticketmaster

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies