Ta sommerferien i Norge!

26. mars 2020

Reiselivseksperter råder nå nordmenn til å ta ferien i eget land, for å redde norske reiselivsbedrifter. Legg om sommerferieplanen du hadde til Spania og ta sommerferien i Norge. Når ting begynner å normalisere seg, så er det viktig at vi støtter bedriftene som vi har i vårt eget land. Handla hima å bruke norske bedrifter, vær et forbilde og støtt Norge!

Norge har masse flott å by på alt i fra fjord til fjell, unike restauranter, kulturliv, butikker og kafeer som er verdt å oppleve. Jeg tror de aller fleste vil sitte igjen med en god følelse etterpå. Og hvem trenger vel å reise til Syden for å ligge på en flott strand når vi allerede har verdens fineste strand på Åkra?

Vi står nå sammen i den nasjonale dugnaden for å stoppe smitten av Corona viruset. Når ting begynner å normalisere seg hva med å ta en felles dugnad på å støtte og hjelpe hverandre for å få Norge og ditt nærmiljø til å reise seg opp igjen. Det er viktig at vi nå står sammen og tenker på hva vi kan gjøre når hverdagen kommer tilbake for å få ting til å fungere som normalt igjen.

#Handlahima

Det er viktig at vi støtter og tar vare på hverandre <3

 

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies