Skybasert beredskaps-løsning som kan være særlig aktuell i disse dager

16. mars 2020

Vår medlemsbedrift Enovate AS har et spinnoff-selskap, RAYVN, som har base i Bergen og som leverer en egen skybasert beredskapsløsning som kan være særlig aktuell i disse dager. RAYVN har utviklet en egen modul som nå også kommer med en egen mal for proaktiv håndtering av pandemier som COVID-19-viruset.

De tilbyr nå to-måneders bruk og gratis oppsett av din virksomhet i løsningen. Oppsettet gjøres sammen med dere av en av RAYVN sine beredskapseksperter som kan gi gode innspill på tiltakene dere har truffet så langt, samtidig som dere sammen kan gå gjennom pandemi-malen som RAYVN har utviklet for den pågående situasjonen. Det står mer informasjon her: https://rayvn.global/corona/

Informasjonen er på engelsk, men RAYVN har flere norske beredskapseksperter som gjennomfører oppsett og opplæring via nettmøte på norsk. Det tar under en time å sette opp en virksomhet, og deretter er dere klare med funksjonalitet som varsling via SMS, e-post, app og automatisk telefonoppringning, distribuerte førstemøter og statusmøter som lar dere sette fokus på arbeidet som må gjøres for å håndtere situasjonen, mm.

Utprøvingen er helt uforpliktende. Etter utprøvingen kan man velge å kjøpe full pakke som koster mellom 99 og 198 kr i måneden pr bruker avhengig av valgt funksjonalitet.

Om dere har spørsmål, kan dere melde dere interessert via RAYVN sine nettsider, eller ta direkte kontakt med Øyvind Meistad i Enovate AS på e-post oyvind@enovate.no eller telefon 98 25 91 61.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies