I disse koronatidene er det enda viktigere å Handla Hima

17. mars 2020

Som leder av den lokale handel og næringsforeningen vil jeg oppfordre alle som kan og har lov til å handle i butikker om å vise at vi bryr oss om vårt nærmiljø, og ønsker at alle butikkene skal overleve denne krisen.
Handla Hima er et godt konsept for at vi alle skal ha forståelse for at de lokale butikkene skal bestå. I disse vanskelige tidene ser vi at butikker må stenge ned på grunn av at kundene forsvinner. Dette er naturlig siden vi skal og må være forsiktige, slik at vi ikke blir smittet og ikke minst at vi kan smitte andre.
Likevel har vi bruk for både klær og andre produkter i hverdagen, bruk da de lokale butikkene og sjekk først om de kan levere på døren før du oppsøker butikken. Kreativiteten blir mer og mer utbredt slik at handelen kan foregå slik at smitten kan minskes.

Støtt opp om lokale bedrifter og butikker, vi trenger dem i disse krisetidene og vi trenger dem når samfunnet går tilbake til det normale igjen.

Pass på dere selv og familien, vi trenger også alle som bor her nå og når livet går mot det normale igjen.

Mvh Per Inge
Åkrehamn Vekst

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies