Bo på Karmøys beste vestkant, Fryseriet på Åkra

20. mars 2020

Fryseriet! – Byggingen er igangsatt. Kjøp din nye drømmeleilighet i dag! Lav dokumentavgift

OM PROSJEKTET Vi har gleden av å ønske velkommen til Fryseriet – Bygget vil bestå av totalt 36 leiligheter over 4 etasjer. Alle leilighetene får egen parkering i felles garasjeanlegg, samt egen bod. 19 leiligheter er tilrettelagt med husbankfinansiering. Alle leilighetene er av god størrelse med minst 2 soverom. 12 av leilighetene vil ha muligheten til 3 soverom. Gode og romslige terrasser med nydelig havutsikt og gode solforhold. Leilighetene opp til 90 kvm har mulighet til markedets beste finansieringsmåte via husbanken med opp til 8 års avdragsfrihet. Ved finansiering via Husbanken har en muligheten til å bo for under 2 900 kr i måneden etter skattelette på 23% de første 8 årene ved kjøp av leilighet til kr 3 650 000. Forutsatt 20 % egenkapital og flytende rente i Husbanken på 1,6% Sjekk ut vår tøffe boligvelger: https://fryserietåkra.no/

BELIGGENHET OG ADKOMST Snakk om å bo på kaikanten. Her har du havet like utenfor stuevinduet. Ypperlig beliggenhet for alle alders trinn. Eiendommen ligger fritt og solvendt til i sørvestre del av Åkrehamn. Et område med boligbebyggelse, eneboliger og noe næringsbebyggelse. Sentral beliggenhet i forhold til barnehage, skoler, Åkrasanden, havneområder og sentrum. Fri utsikt mot sør, nord og vest utover havet.

Link til: Salgsoppgave

Ta kontakt med:
Håkon Brandtzæg
Eiendomsmegler MNEF, EiendomsMegler 1 SR-Eiendom AS
+4793816627, E Hakon.Brandtzaeg@em1sr.no
A Sørhauggata 150, 5527 HAUGESUND

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies