RP Service AS, ny medlem i Åkrehamn Vekst

11. februar 2020

Paul og Runar tar siste finpussen på bord med innlagt logo

Hvem er RP Service og hva driver dere på med? Det var mitt første spørsmål til Paul og Runar etter at de hadde sendt oss en epost der de ønsket å bli medlem.
De er etablert på Kvilhaug i den gamle losjen, som er bygget om til kontor og verksted. Losjen ligger på vestsiden av FV47 og adressen er Taravikvegen 8. Her er det laget  til et eget verksted for gitarmaker Runar Jakobsen. Det er ikke mange i vårt distrikt som er gitarmaker men Runar tar oppdragene enten du ønsker å bygge en helt ny gitar, reparasjon av gitar, eller kjøp av deler som strenger. Han kan også fikse andre beslektede instrumenter.
Paul og Runar kan også frese ut skilt i tre og plast med og uten lys. De har et eget snekkerverksted og kan lage bord, stoler og hyller, eller det som kunden trenger. Da vi var på besøk laget de til et bord der logoen til bedriften var frest inn i bordet som også skulle lyssettes.
Det arbeidet de har flest oppdrag med er likevel solskjerming inne og ute. De monterer Royal solskjerming og reparerer og utfører service på  screen,markiser, vindus-markiser og utvendig persienner.

En bedrift med «handymen» som kan hjelpe kunder og bedrifter med utrolig mange forskjellige oppgaver.

Dere finner enda flere opplysninger og bilder på denne linken

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies