Har åpnet lagerutsalg på Sevland 

23. januar 2020

Norske fiskeprodukter har nå utvidet og startet lagerutsalg på Sevland v/ gamle posthuset. Hovedfokuset er på frossen fisk, tørrmat og hermetikk av høy kvalitet men har nå i senere tid også utvidet til å selge gårdsmat som spekepølser, oster, og frosne kjøttprodukter av høy norsk kvalitet. Norske fiskeprodukter har også et samarbeid med Åkrafjorden og selger Lundal sine fantastiske produkter.

Firmaet ble stiftet i 2018 av Ludvig Egge som både selger varene sine på lagerutsalget på Sevland og i helgene selger han produktene sine på stand på markedet og reiser rundt på ulike merknader i Norge. Hovedfokuset til Norske fiskeprodukter er salg av sjømat av høy kvalitet og all fisk er fryst ned direkte fra båt rett etter fangst. Den flotte kaviaren (torskerogn) er lagt ned på boks rett fra båt og er det mest solgte produktet i sortimentet.

Åpningstidene på lagerutsalget på Sevland er hver Mandag og Onsdag fra kl 13:00 – 18:00, men det kan fort forekomme utvidet åpningstider og disse blir evt lagt ut på Facebook: https://www.facebook.com/Norskefiskeprodukter/?modal=admin_todo_tour

 

 

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies