Medhaug Kinareiser med ny tur i april 2020

27. august 2019

MØT VÅREN I BEIJING 1-10. APRIL 2020

Nydelig før-påsketur til Beijing og «Midtens Rike». Kinas hovedstad, politiske sentrum hvor historie, kultur, nye Kina i kombinasjon med tusenårige tradisjoner, underholdning, akrobatikkshow, utsøkt mat, enestående hotell og imøtekommende mennesker møter deg. Dessuten får du oppleve besøk på 4 steder fra Verdensarvlisten. Nydelig forsommer med temperatur varierende fra 15-25 varmegrader. Program kommer like over sommerferien. Velkommen til å bli med du også slik nå 3.000 andre har gjort på våre rundt 100 gruppereiser til Kina. Vår tur til Beijing 26.9.-4.10. 2019 er for lengst fulltegnet med 26 forventningsfulle deltakere.

Senere i sommer vil vi også informere om en topp stor rundreise i Kina høsten 2020 hvor vi skal besøke 5 byer samt landsbygder inkludert med båtcruise.
Program for denne turen kommer tidlig i 2020.

Ta gjerne kontakt til kjellarne@medhaugkinareiser.no eller telefon 97077425 om du lurer på noe.

Her finner du informasjon og påmeldingskjema til turen.

Se også nettsiden til Medhaug Kinareiser

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies