Månedens bedrift august, Mx-Sport Åkra AS

5. august 2019
Mx-Sport Åkra åpnet dørene August 2008. Vi har ca 500 m2 med sykkel og Sport, våre satsningsområder er sykkel,klær, sko og klubbutstyr. Vi er stolte over og være total leverandør på utstyr til idrettslagene Åkra II og SK Vedavågen Karmøy.
Her hos oss er kundene i fokus og vi prøver å gjøre alt vi kan for å yte best mulig service for å ta best mulig vare på kundene.
Vi har sykkelverksted som det ikke er så mange av lengre her på Karmøy, dette er et tilbud vi utover høsten vil prøve og utvide for å yte enda bedre service. (så følg med her folkens)
Vi tror at service blir enda viktigere fremover for å konkurrere mot alle de store kjedene og det store internettet som flere og flere folk handler på.
Vi er også forhandler av Norrøna, og det er vi veldig stolte av siden vi er de eneste på øya som fører dette kvalitetsmerket.
I en stadig tøffere bransje er det viktig at folk lokalt benytter seg av Lokale bedrifter så langt det lar seg gjøre, eller så er vi ikke der lengre og kan yte den servicen vi ønsker, dette regner vi med gjelder alle her lokalt!
Så folkens, ta turen inom og støtt opp det lokale næringsliv. 🙂
Nettsted: http://www.mx-sport.no/

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies