Månedens bedrift juli, Stillasgruppen AS

1. juli 2019

Stillagsgruppen driver med salg og utleie av Alusafe system stillas. I 1993 etablerte Brian Sjøen stillasgruppen på Karmøy hvor hovedkontoret ligger på Vea. Siden oppstart i 1993 har de vokst siden, til å bli en av de ledende totalleverandørene av stillas i Norge.

Stillasgruppen har produsert stillas siden 1998, hvor de lager og produserer stillaset selv på Vea. De selger stillas ut i hele Norge og litt til utlandet, hvor det er både privat personer, bønder, industri, offshore industrien som kjøper stillastjenester. De har nå 120 fast ansatte og 50 innleid.

Noe som står i fokus hos stillasgruppen er å ha fokus på opplæring, de har for øyeblikket 3 lærlinger i bedriften. Brian mener det er viktig at de går graden sin, og tar fagbrevet. Sjøen mener det er viktig at alle får en sjanse, selv om man ikke alltid er god på skolen betyr ikke det at de ikke er god i praksis. Det er viktig og se på helheten.

Brian sier også at han har stor tro på fremtiden, dette er også grunnen til at han valgte å bygge nye produksjonslokaler og kontorlokaler, og sier at firmaet har godt med jobb.

Når nedgangstidene kom var de godt rustet mot dette, samme gjaldt når finanskrisen kom for et par år siden, jeg var godt rustet og om det er oppgang eller nedgang klarer vi oss godt sier Brian.

Han liker å kalle bedriften sin for ¨Mulighetens hus¨, det samme kaller han sitt ny oppusset hus på Sevland. Her har han laget til et stort og flott lokale som kan romme alt fra 100-200 gjester. Dette ønsker han å bruke til alt mulig sier han (mulighetens hus) Her kan man både leie ut til bryllup, julebord, intimkonserter. Her er det kun kreativiteten som setter en stopper.

https://stillasgruppen.com

https://www.facebook.com/Stillasgruppen/

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies