Annonsering i Karmøynytt

30. juli 2019

Som mange av dere sikker har fått med dere så ble Karmøynytt heldigitale 1. mai. Dette har skapt litt spørsmål i forhold til annonsering.

Vi er nå på en mye bredere plattform når det kommer til annonsering. Mulighetene er store og begrensningene er få. Her kan annonseringen spisses slik dere ønsker det; muligheter for linker til Facebook-sider, Instagram-kontoer, hjemmsider og tilbudsplakater. Her er valget deres. Vi skreddersyr annonser og innhold etter deres ønsker.

Vi har konsulenter til å hjelpe med publisering og arbeidsmetoder for å optimalisere bruken av sosiale medier. Vi kan også tilby live streaming av arrangement på deres Facebooksider elle hjemmesider. Vi lager visittkort, brosjyrer, designer nettsider, logoer og alt annet material din bedrift skulle trenge.

All annonsering som blir gjort hos oss er selvsagt åpent for alle å lese. Selv om vi er en abonnementsavis, så er det bare en del av artiklene som er låst. Alt annet er åpent. En må ikke ha abonnement for å se deres annonser

 

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud elle spørsmål.

Vidar Stueland

Salgsleder Karmøynytt, KnMedia AS

TLF: 922 92 959

Mail:Vidar@knmedia.no

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies