Månedens Bedrift mai 2019, GTI Karmøy AS

30. april 2019

Åkrehamn Vekst har tatt en prat med Glenn Vea som er eier og driver av entreprenørbedriften. Tidligere var han eneste ansatt men nå er Kevin Kvilhaug også ansatt. Kevin har fagbrev som Håndmann.
Etter en liten generell prat med Glenn forstår vi at dette er en bedrift som har veldig mange forskjellige oppdrag gående til enhver tid. Alt fra totalentreprise til klipping av plener og montering av kontormøbler. Altmuligmenn må begge to være for å oppfylle slagordet til GTI som er: Service, vi får ikke til å si nei. Vi går ikke fra en jobb uten at oppdragsgiver er fornøyd, det skulle bare mangle sier Glenn og smiler. Hvorfor smiler du av det, jo ta en titt på min side på mittanbud.no og les anmeldelsene våre. Nedenfor har vi tatt med noen utdrag.

  • Må bare gi skryt ang GTI Karmøy. Glenn hadde ei vurdering før han ga anbud der han kom meg gode tips, prisen var bra, kommunikasjonen underveis var bra (eg var bortreist )han sendt bilder å forklarte ka dei gjore på.
  • GTI gjorde en meget god jobb hos meg, bygging av 64m2 garasje samt skifte av tak på eksisterende bolig.
  • Kan anbefales. Ga informasjon underveis, er til å stole på.
  • Svært godt fornøyd med arbeidet. Gode innspill til løsninger og bra service.
  • Godt utført arbeid til bra og avtalt pris. Anbefales.

Dere har jo en stor maskinpark med hjullaster, traktor, gravemaskiner, sopemaskin, verktøy og utstyr til mange forskjellige jobboppdrag, da forstår vi at dere kan ta på dere så mye forskjellig arbeid. Ja vi tar på oss graving, grøfter, montering av møbler, vaktmesteroppgaver, plen og hekk klipping, snøbrøyting, oppgradering av hager og uteområder for å nevne noen få sier Glenn og igjen så smiler han lurt.
Vi har rammeavtaler og samarbeidsavtaler med en rekke private og bedrifter på hele Haugalandet. Sameier, næringsparker, bensinstasjon kjeder, kontormøbelbedrift, er noen av våre avtalepartnere.

Et omfattende selskap dere driver Glenn, vi ønsker dere lykke til videre med alt-mulig bedriften som hjelper både store og små bedrifter og privatpersoner.

Sjekk også GTI Karmøy på facebook og bransjeregister Åkrehamn Vekst

Link til kontaktinformasjon GTI Karmøy AS

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies