Månedens Bedrift April 2019, Bademiljø Vedavågen Rør AS

29. mars 2019

Bademiljø Vedavågen Rør ligger i industriområdet på Vea. Vår butikk er nærmere 600m2. Bedriften ble etablert i 1972. Vi tar oppdrag på hele Haugalandet, i tillegg til hytter på fjellet.

Vi utfører alt fra små servicejobber, kamerakjøring, renovering, kjernboring, nybygg, større forretningsbygg og leilighetskomplekser. I tillegg til dette bygger vi baderom med 10 års tetthetsgaranti, noe som gir kundene våre en ekstra sikkerhet på at baderommet er etter forskriftene.

I tillegg har vi montert varmepumper i over 30 år. Vi har varmepumper utstilt i vår butikk. Vi har også egen kjøleteknikker som gir råd, og kommer gjerne på befaring til kunden. Bedriften er FG godkjent for montering og service på sprinkel-anlegg. Vi er godkjent etter bygge bransjens våtrommsnorm, og er en mesterbedrift.

Vi har en av Haugalandets flotteste badersomsbutikk med et stort og variert varesortiment. Her ser du baderomsmøbler utstilt i miljø.

En stor interiøravdeling har vi også laget plass til i butikken. Her finner du alt fra tilbehør til baderommet, og en mengde interiørvarer til resten av hjemmet.

Vi er totalt 18 ansatte

Besøk vår hjemmeside: www.bademiljø.no

Instagram: bademiljovedavagenror

Facebook:  Bademiljø (Vedavågen Rør AS)

-Velkommen innom og hent vårt rykende ferske inspirasjonsmagasin –

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies