Brosjyre – Opplev Karmøy, kan du laste ned fra nettet

26. mars 2019

Karmøybrosjyren 2019 er å finne på turistkontorene. Her er nedlastbar fil (norsk, engelsk, tysk)

http://visitkarmoy.no/brosjyre

Velkommen til Karmøy

Homeland of the Viking Kings

– hvor det hele begynte!

Kom og opplev Karmøy – med knauser og skjær ut mot havet i vest. Med lange, silkemyke sandstrender og evig rullende dønninger inn mot land. Ekte kystkultur, dramatisk storhav, sprellende fersk fisk og spennende historie – det er Karmøy i dag. Gå i fotsporene til Harald Hårfagre som samlet Norge til ett rike. Olavskirken, Nordvegen Historiesenter og Vikinggarden inviterer til å dykke ned i historiske opplevelser. Her er fyrster, konger og vikinger dine veivisere. Kirken og historiesenteret ligger med majestetisk utsikt mot Karmsundet, som tidligere het Nordvegen – veien mot nord, derav navnet Norge.

Vår rike kulturarv danner grunnlaget for spennende arrangement på Avaldsnes.Grupper tilbys historiske vikinggilder, spennende historiefortellinger og intime konserter i Olavskirken.

Lengst sør på øya finner du Gamle Skudeneshavn – en ekte og levende seilskuteby fra 1800-tallet. Ta turen gjennom Søragadå. Her kan du oppleve empirestilen og nyte den sjarmerende bebyggelsen. Gamle Skudeneshavn er en av de best bevarte småbyene vi har i Norge. Her kan du være med på en spesiell byvandring med teatervri!

Naturopplevelser på Karmøy står i kø. Nydelige sandstrender, surfebølger, skiltede turløyper i variert terreng, og muligheter for å ferdes på sjøen. Få nærkontakt med elementene, enten det er godt eller dårlig vær!

På Karmøy er det mye å utforske både for store og små! Museer for de nysgjerrige, bading ute og inne for de svømmeglade, og natur og lek for alle. Gøy for hele familien.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies