Tveit Regnskap, en unik leverandør av økonomiske tjenester

25. februar 2019

Fra venstre Kjell Otto, Solveig og Kjell

Vi har tatt turen til Bygnes der Tveit Regnskap har en av sine 19 avdelinger. Kontoret i Kopervik har 10 ansatte og trekker også inn annen kompetanse fra andre avdelinger ved behov sier avdelingsleder Solveig Sørvik. Med seg på intervjuet har hun Kjell Larsen som er leder for Rådgivning i Tveit samt Kjell Otto Lillebø som er i den samme rådgivnings-avdelingen.

Hva er det som er så unikt med Tveit Regnskap spør vi? Vi er store, den 4 største i Norge med 230 ansatte og det at vi har tjenester innen regnskap, rådgivning, taksering, lønn og personal, systemleveranse o vi holder kurs og foredrag. Helheten og vår bredde favner om det meste slik at våre kunder kan få tjenester fra a til å hos oss.

Totalt har vi 4900 kunder der hele 1700 er i landbruksbransjen. Selve rådgivnings-avdelingen består av 10 fagområder. Her kan vi bistå våre kunder med råd og veiledning rundt store beslutninger og kostnadsbesparelser som selskapene kan ta ut i den daglige driften. Lønnsomhet og merverdi for våre kunder er alfa og omega både for oss og våre kunder. Vi har også ansatt revisorer i vår rådgivnings-avdeling der Kjell Otto er en av dem. Han ser frem til å bidra med sin lange erfaring til våre kunder.

Vår IT-avdeling som består av 7 personer kan på en god måte innføre og spesialsy systemløsninger for våre kunder. Det betyr også at våre regnskapsmedarbeidere kan frigjøres til å føre regnskap, mens it spesialistene sørger for at kundesystemene alltid er oppdatert.

Vi spisser oss også for tiden når det gjelder digitalisering. Det skal være enkelt for våre kunder å kontere regninger i EHF, som går videre til et skybasert system som automatiserer mye av regnskapet. Det blir enklere og mer lønnsomt for begge parter. Lønn er et eget fagfelt med stadig nye regler og vi har flere kunder som fører sitt eget regnskap, mens Tveit tar seg av lønnsutbetalinger.

Kompetanseheving er viktig både for våre kunder og innad i vår egen bedrift. Vi arrangerer derfor kurs og foredrag for at bedriftene skal bli enda mer effektive på økonomisiden. Kompetanse er viktig slik at alle utfører sine oppgaver på en god og effektiv måte.

Vi kan også gi fastpris på regnskap og rådgivning, og er en god sparringspartner mot kundene.

Vårt siste spørsmål til Tveit er, hvorfor ønsker dere å være medlem i Åkrehamn Vekst? Det får jeg svar på av alle tre, vi satser på Karmøy og ønsker å være med i næringsforeningene. Vi har en del kunder på Karmøy, men ønsker å få flere.
Da vi er ferdige med intervjuet kommer Daglig leder på besøk til Karmøy kontoret og slår seg ned sammen med oss. Han sier at det er mange kjempeflinke karmøybuer ansatt hos Tveit Regnskap, ikke bare på Karmøy kontoret men også i Isvik på hovedkontoret.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies