Lunsjmøte – Økonomiske utsikter

6. februar 2019

Dersom du ønsker å se foredraget, kan du laste det ned her

I dag inviterte DNB og Åkrehamn vekst til lunsjmøte hos vili&ve hvor det ble fult hus med 60 påmeldte. Tema for møte var økonomiske utsikter med fokus på økonomien i Norge og i verden. Her fikk vi i innblikk i hvordan fremtiden ser ut, hvor oljebremsen er i ferd med å slippe taket og aktiviteten i norsk økonomi er på vei opp. Vi har en veldig lav arbeidsledighet i Norge i dag, oljeprisen går opp igjen. Det ser også ut for at det blir rom for renteoppgang, men denne vil være beskjeden og kommer til å bli lavere enn forventet.

Vi vil takke DNB for et innholdsrikt møte og takke alle som tok seg tid til å komme! 🙂

Vi vil også takke vili&Ve som serverte oss en nydelig lunsj.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies