Hands up lanserer nettbutikk

4. januar 2019 — Blogginnlegg av Anne Torland

Hands up er en familiebedrift som startet opp i Mars 2018 på amfisenteret, noe som de er veldig fornøyd med, det er lange åpningstider og sosialt. De har et stort fokus på kvalitet og moderat prisklasse. Her skal du kunne finne noe til enhver uavhengig av pris. Hands up er opptatt av trender innenfor Barnemote, farger, mønster og fasonger, her får du barneklær fra 0-16 år. De gjør et grundig arbeid for å finne ut av hva som er på mote og hva folk ønsker. De er opptatt av å reise på messer, lese seg opp for å kunne få innspill fra de ulike leverandørene de bruker. De er også nøyaktige når de kommer til å velge ut klær til butikken, de tar ikke inn altfor mye av de ulike plaggene, slik at det blir mer unikt.

Etter stor etterspørsel fra kunder startet de 2019 med å lansere egen nettbutikk. Slik at enda flere kan nå dem, og at du som kunde kan sitte hjemme og klikke hjem varer. Men de håper at de som bor lokalt ønsker å handle i butikken. Selv om det er kun to dager siden nettbutikken ble lanser at den fått god respons.

Vi i Åkrehamn Vekst vil ønske dere lykke til videre med både butikken og nettbutikken! 🙂

Ønsker du å besøke nettsiden, da finner du link her: https://hands-up.shop

 

 

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies