Balanzen med nye kurs for 2019

17. januar 2019 — Blogginnlegg av Anne Torland

Balanzen tilbyr kurs og samtaler til personer som søker selvutvikling og som søker å styrke sin helse. Balanzen eies og drives av Hildur Vea. Senteret holder til i Veavåg, Bleikmyrvegen 1.

Hildur Vea er doktor i folkehelsevitenskap, gestalteraput, psykiatrisk sykepleier, veileder, sertifisert konstellatør hvor hun ble ferdig i 2014, SE – terapeut og yogainstruktør. Januar 2019 startet hun opp med nye yoga kurs. Yoga handler om å kunne forstå og møte seg selv, bli hel, få bedre konsentrasjon, være glad og kunne sove godt. Yoga er både psykisk og fysisk trening som bare må prøves. Yoga er så mye mer enn bare øvelser. Her er det også mulighet for latmansyoga (gong bad) som er en blanding av yoga og meditasjon.

Hos Balanzen er det også mulighet for samtaleterapi, dette kan være samtaler om å kunne lære å forstå deg selv og løse plager. Nå i dag er psyken blitt mye mindre tabu noe som er veldig positivt.

Det er også mulighet for bedrifter og få veiledning hos Balanzen. Her kan bedrifter som jobber med mennesker få veiledning og ta opp ulike problemstillinger. Bedrifter kan også sende sine ansatte som er sykemeldt, eller i fare for å bli sykmeldt, hit for å få hjelp. Balansen driver både med helgekurs i form av workshop og foredrag.

Hildur Vea startet opp Balanzen etter at hun hadde vært lærer ved høgskolen og møtte veggen. Etter at hun hadde vært sykemeldt i et halvt år forstod hun at noe må hun gjøre for å ikke risikere å bli uføre i en ung alder. Dette var startet på karrieren.

Ønsker du mer informasjon gå innom: https://balan-zen.no

 

BALANZENS STÅSTED – FILOSOFISK FORANKRING

Alle mennesker er unike. Det som er enkelt for en person kan være utfordrende for en annen.
Alle mennesker har en sjel. Alle mennesker har kraft i seg selv.
Alle mennesker vet innerst inne hva som er rett å gjøre for dem.
Alle mennesker kan gjøre valg. Det finnes derfor alltid noe den enkelte kan gjøre for å styrke seg selv og sin helse.
Alle mennesker påvirker og blir påvirket av omgivelsene. Jo mer vi forstår av oss selv i samspill med våre omgivelser, jo bedre mulighet har vi for å kontrollere våre liv.

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies