Ny bilbutikk M&D Invest etablert på Vea

2. november 2018

M&D Invest AS på Vea er en ny BIL-MC-EL-moped/MC-BÅT butikk. Etter at Kjetil Østebø Steinsland ble syk og måtte slutte i sin lederjobb, kom jobbgleden tilbake. Det var likevel ikke enkelt for en som stadig ikke er helt frisk å få jobb. Da han hadde grublet en stund satte han i gang med å lage sin egen arbeidsplass med god hjelp av kona.

Nå jobber han foreløpig deltid, men håper at han skal bli så god at denne unike bedriften kan vokse og gå bra økonomisk. Det er ikke så mange som selger EL-Scooter og EL-MC, men Kjetil har fått tak i to gode modeller og salget er allerede godt i gang.


Han har vokst opp med bil og det er nå ikke bare blitt hobby men en ny levevei. EL-Motorsykler er fra USA og produsenten heter ZERO. EL-mopedene kommer fra Italia og heter NIU. Vi har mange EL-biler i bestilling og satser på det grønne, vi skal også gå i gang for å bli sertifisert Miljøfyrtårn sier Kjetil.

Når det gjelder biler har de et nettverk mot lokale bilforhandlere og tar imot fra dem. Formidling salg, finansiering, forsikring og garanti er selvsagt med i porteføljen deres.
Utenom at de har et eget verksted har de også et godt nettverk med andre lokale verksted dersom de ikke har tid til å ta seg av det selv. De selger også Bema bilrekvisita fra svamper til bildeler.

M&D Invest er blitt medlem i Åkrehamn Vekst og du finner enda mer informasjon HER

Åkrehamn Vekst gratulerer med en flott butikk med mange kvalitetsprodukter og ønsker lykke til med butikken.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies