GTH Service, månedens bedrift oktober 2018

9. oktober 2018

GTH er forbokstavene til driver og eier Geir Thomas Hansen. Han har i mange år drevet sitt eget firma der han har avtaler med flere av de største selskapene på Haugalandet. Hva jobber så Geir med, jo sier han jeg jobber med det som kunden etterspør og ønsker at jeg skal fikse. En altmuligmann altså, derav ordet service i bedrifts-navnet.

Geir startet for seg selv i 1995 og har senere stort sett vært alene i sin enmannsbedrift. Det betyr ikke at han har 7. timers arbeidsdag, men er ute på farten tidlig og sent.

Arbeidsoppdragene er innen service, vedlikehold og installasjon av ventilasjon, kjøling og automatikk. Og siden han tar de fleste oppdrag som kunden etterspør så har han vaktmestertjeneste både for bedrift og private. Varmepumper – Klima – Energi – Service  er noen av hans gjøremål til daglig.

Ønsker du å få hjelp enten i din bedrift eller privat, ring Geir på 95844200 eller send en mail til: gth.serv@c2i.net

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies