RH Oppmåling er månedens bedrift sept.2018

18. september 2018

Åkrehamn Vekst starter opp med månedens bedrift, der vi månedlig fremover ønsker å markedsføre en av våre medlemsbedrifter. Denne gangen er det RH Oppmåling som er først ute.

RH står for Rune Hemnes som i 2007 startet for seg selv med en egen bedrift. Etter mange års jobb på land med landmåling begynte han offshore. Fikk mange forespørsler fra entreprenører og valgte derfor å etablere et selskap som han drev i friperioden. I 2009 ble arbeidsmengden så pass stor at han valgte å drive selskapet på heltid.

I dag har bedriften 5 ansatte der 3 av dem kommer fra Litauen. Vi lurer så på hvorfor han har ansatt flere fra Litauen og Rune forteller at han i 2009 fikk forespørsel om en utvekslingsstudent som var utdannet landmåler i hjemlandet Litauen. Personene fra Litauen er utdannet på Geomatikk akademiet i Vilnius, og Rune er meget godt fornøyd med dem.

RH Oppmåling startet med landmåling og har siden oppstarten stadig utvidet sitt fagfelt for å stå bedre rustet. De fleste jobbene er i og rundt Haugalandet og mellom Bergen og Stavanger. Det hender at de tar oppdrag utenfor disse grensene og her nevner Rune prosjekter som Kraftanlegg for Risa i Suldal og opgradering av tunnelprosjekt i Nord Norge.

Selv om RH Oppmåling er et ledende selskap innen landmåling har de utvidet sitt arbeidsfelt til også å omfatte regulering og prosjektering av vei og VA. Planen videre i selskapet er å bli enda bedre og profesjonell på komplekse prosjekter. De skal ikke konkurrere med de store bedriftene, men bli best på små og middels store prosjekter. Regulering, prosjekteringsarbeid gjør at bedriften har tilegnet seg nye arbeidsfelt og kan lage helhetlige prosjekter.

RH Oppmåling har sitt kontor i sentrum av Åkrehamn. Centrum Varehus i 2. etasje finner du Rune og ansatte.

En profesjonell partner til ditt prosjekt.
«VÅR FAGLIGE BREDDE GIR TRYGGHET FOR AT OPPDRAGET LØSES PROFESJONELT, MED MODERNE UTSTYR OG PROGRAMVARE.»

Du finner kontaktinformasjon om RH Oppmåling på http://www.rh-oppmaling.no/

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies