Ny medlem i ÅV, Sivilingeniør Geir Egil Medhaug AS

13. august 2018

Vi ønsker Geir Egil velkommen som medlem i ÅV

Dere finner ham på vårt bransjeregister

Geir Egil Medhaug er fra Karmøy, men har bodd mange år i Stavanger. Der har jeg jobbet i bygg- og offshorebransjen.
Da jeg i 2004 flyttet ”hjem” igjen til Lobben på Ådland, jobbet jeg noen år på Abel i Haugesund.
I 2010 ble det aktuelt å starte eget firma, primært for utleie av meg selv til relevante firmaer innen bygg og anlegg. I det senere har det vært aktuelt med enkelt-oppdrag, hele virksomheten er nå basert på dette. Virksomheten drives fra kontoret på Ådland, rett sør for Åkra.

Geir Egil Medhaug har lang erfaring innenfor bygg og anlegg, industri og offshore. Vi prosjekterer tre, stål- og betongkonstruksjoner, samt teknisk ledelse. Selskapet driver også forvaltning av eiendommer.
Firmaet tilbyr rådgivende ingeniørtjenester (RIB) innenfor bygg og anlegg. Nærmere forklart er dette beregning og tegning (prosjektering) av konstruksjoner i tre, stål og betong.
Innen betong tilbys også prosjektering av spenn-armerte og fiberarmerte konstruksjoner.
Vi tar også oppdrag innen byggeledelse og kvalitetskontroll. Geir Egil Medhaug har lang erfaring og stor interesse av å finne frem til gode konstruksjons-løsninger innenfor småhusbygging, bildene
viser eksempler på dette.

Hillevågsveien 24 i Stavanger er et kombinert forretnings-, kontor- og leilighetsbygg på 6 etasjer + underetasje. Bærende konstruksjoner i betong. Total grunnflate på 8000m^2. Bygget skal tas bruk høsten 2018. Vi har utført alle statiske beregninger og har vært saksbehandler for RIB.

Ta gjerne kontakt på:

Mobil: 469 42 040
e-post: geiregilmedhaug@gmail.com 

Adresse:
Sivilingeniør Geir Egil Medhaug AS
Vestre Karmøyveg 405
4270 Åkrehamn

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies