Stativet.no en lokal bedrift som minsker søppel og brannproblemer

7. mai 2018

Stativet er utviklet av Arkos og er en innovasjons-bedrift med flere gode ideer og produkter. Pagurus krabbesett er også utviklet av samme bedrift.


Nedenfor ligger en link til VRI som har laget en artikkel om stativet som kan gjøre vårt søppelproblem mindre, samt at brannfaren blir mindre. Våre bossdunker fyker rundt i vinden og det meste av avfallet vårt kommer ofte ut i naturen. Stativet er en enkel og god oppfinnelse slik at bossdunken blir stående der den skal med lokket lukket.

Ønsker du mer opplysninger om stativet, gå inn på Stativet.no 

Her er linken til artikkelen i VRI

Arkos AS er en innovasjonsbedrift med høy kompetanse og lang erfaring innenfor utvikling og produksjon av maskiner og utstyr til blant annet krabbeindustrien i inn og utland. Alle våre produkter holder svært høy kvalitet, og utvikles i Arkos sitt verksted i Norge.

Varige produkter
Vi har sett oss lei av «bruk og kast» mentaliteten i samfunnet og hos enkelte produsenter. De fleste er ikke fornøyd med mange av de produktene som fås kjøpt på markedet i dag. Derfor ser vi et stort behov for nytenkning og produksjon av godt gjennomtenkte produkter, med solid holdbarhet slik som det var før «i gamledager».

Rustfritt og galvanisert
Flere av våre løsninger er utviklet på grunnlag av de mange tilbakemeldingene fra vanlige folk som etterlyser produkter som er holdbare og virker. Et søppelstativ tilpasset de grønne, brune og sorte plastdunkene har vært en gjenganger. Endelig har vi gleden av å presentere en slik løsning for det norske markedet. Stativene er rustfrie og galvanisert etter Norsk standard.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies