Vårmåneden mars er kommet, men vinteren har ikke forlatt oss enda

2. mars 2018 — Blogginnlegg av Per Inge Eriksen

Mars-april og mai er vår-månedene, men foreløpig er det kaldt og kulderekorder har overtatt etter OL medaljene til Norge. Sibirkulden har i alle fall noe godt med seg, nemlig det fine været.

Åkrasanden rett før solen går ned i havet

Kuldeperioden skal i helgen og helt frem til neste helg fortsette, men heldigvis med litt mindre kulde enn tidligere. Midt på dagene vil det være noen få varmegrader mens det om kveld og natt vil være noen få minusgrader. Det vil helt til neste søndag være oppholdsvær. Nyt det flotte været i helgen og hele uken vi har fremfor oss.

Så er de gamle men ærverdige husene i sentrum av Åkrehamn begynt å forsvinne. Det er både godt, men også litt merkelig for oss som alltid har sett disse husene som tidligere rommet både familier og næring med blomster og slakterbutikk.

Et flott ærverdig hus er nå borte for alltid.

Vi håper videre at bygging av ny rundkjøring og ny vei-arm til Klæhaugvegen starter ganske snart etter riving av husene.  Den gamle utkjørsel fra Coop til hovedveien blir da stengt. Coop er klar til å bygge ny stor  Extra butikk kanskje med flere andre produkter som byggshop med mer. Vi håper at de kommer raskt igang, slik at vårt mangfold blir enda større og bedre i sentrum.

Vi arbeider også med å få bedre skilting i Veakrossen næringsområde, bedre trafikksikkerhet og muligheter for å utvide selve næringsområdet på sikt. På kartet ser dere mulighetene for å utvide og markedsføre næringsområdet på en bedre måte for å tilegne oss flere næringsvirksomheter.

Til slutt ønsker vi i Åkrehamn Vekst alle en riktig god helg 🙂

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies