Appex hjelper deg med å komme i gang med Google Adwords

8. mars 2018

GOOGLE ADWORDS

Er du sikker på at bedriften din kommer opp i søkeresultatene på Google?

Google AdWords kan gjøre din bedrift mer synlig og aktivt til stede i de øverste søkeresultatene når potensielle kunder er på jakt etter dine produkter eller tjenester.

Vi hjelper deg å bli synlig!

Google AdWords kan gjøre din bedrift mer synlig og aktivt til stede i de øverste søkeresultatene når potensielle kunder er på jakt etter dine produkter eller tjenester.

Appex hjelper deg i gang med målbare Google Adwords annonser, på et fleksibelt budsjett, hvor detaljert målgruppestyring er ett av stikkordene.

PS! Appex er sertifisert Google Partner. Det betyr at vi har spisskompetansen som er nødvendig for at du skal lykkes.

Målbare resultater!

Annonsering med AdWords passer for alle bedrifter, om du er en stor bedrift i et globalt marked, eller en liten bedrift i et lokalt marked. Det fine med AdWords er at verktøyet har mange muligheter for målretting og kontroll. Vi jobber for at du skal oppnå de resultatene du er ute etter, enten det er å øke kjennskap til dine tjenester, øke salget i din nettbutikk, få flere henvendelser fra potensielle kunder eller rett og slett få mer relevant trafikk.
Google Adwords logo

Har du en bred målgruppe kan Google AdWords være et godt verktøy for å målrette annonser mot konkrete segmenter. Dette vil øke relevansen for målgruppen, som igjen øker sjansen for at de er med gjennom hele kjøpsprosessen og gjennomfører verdifulle handlinger for din bedrift.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies