Åkra Fjellag ønsker at flere benytter seg av «Karmøymarkje»

23. mars 2018

På vei til Kinnetoppen

Åkra Fjellag har i mange år laget nye stier, fikset gamle stier, bygd ut fjellagshytta og nå har de sammen med Sevtun, Vea Turlag, Sevland Bygde og Fjellag, fått bidrag fra Gjensidige stiftelsen til å lage skilter på stiene på VestKarmøy. Det er Harald Magne Bjørnsen i Sevland Bygde og Fjellag som har vært hovedansvarlig for prosjektet. Flere har vært på kurs for å sette opp skiltene på nasjonal standard for turstier.


Siden det er påske ønsker turlagene alle velkommen til markje.

Åkra Fjellag har åpent hver søndag fra kl 10 til 14 på fjellagshytta som ligger på Kinnetoppen. Her er det varmt og godt og hyttevaktene serverer småkaker, vafler eller lapper til kaffen eller saft og vann.

Fjellaget har også behov for flere hyttevakter. Det er en enkel oppgave der vi fyrer opp i ovnen, koker kaffe og tar imot gjestene.
Ønsker du å være med som medlem av fjellaget ønsker de alle velkommen til å være med.

Kan du tenke deg å bli medlem, være med som hyttevakt eller ønsker mer informasjon om fjellaget ta kontakt med leder Kenneth Ferkingstad på telefon 940 20 805 e-post: k.ferkingstad@live.no

Dersom du ønsker å støtte fjelllaget kan du også bruke Vips nr 120673 Åkra Fjellag

Speiderplassen

På vei opp til Fjellagshytta passerer dere også den flotte Speiderplassen der fjellaget har satt opp lavo, benker og grill.

Ta påsketuren i vår flotte Karmøy natur, God Påske

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies