Nye spennende bedrifter på Vestsiå

16. januar 2018

I slutten av 2017 fikk Åkrehamn Vekst flere nye tilskudd i sin medlems-portefølje. Det er gledelig at flere nye bedrifter opprettes, og at bedrifter ekspanderer.

Enovate er en bedrift som i slutten av fjoråret utvidet med ansettelse av flere nye personer. Det førte til at hovedkontoret flyttet fra hjemmekontor på Langåker til Centrum Varehus. Her har de installert seg i kontorlokaler i 2.etasje. Dere finner mer informasjon om hva Enovate driver med på deres nettside og i ÅV sitt bransjeregister.

ASO Fyrverkeri er en nystartet bedrift med lokale eiere. De satser på at Haugalandsbuen skal bruke mer fyrverkeri også på andre årstider enn nyttår. Det er i dag fullt mulig å søke om opp sending av fyrverkeri enten det er til bryllup eller fest. ASO Fyrverkeri bistår selvsagt dersom dere ønsker å bruke fyrverkeri. De er også sertifisert på pyro på konserter og arrangementer store som små. For mer informasjon se ASO Fyrverkeri på facebook og på ÅV bransjeregister

Rettvest Utleie er et lite firma som leier ut Campingvogn, tilhengere av forskjellige størrelser. Dere finner mer informasjon på facebook og ÅV bransjeregister

Urtegod er en ny spennende nettbutikk med kontor og lager på Ådland. Etter å ha drevet mange år med flere Sunkost butikker rundt i det ganske land har nå Lars og Lindy laget et spennende konsept med en egen urtekolleksjon. Du kan allerede nå bestille varer hos Urtegod gjennom deres facebookside

Du kan også nå dem på ÅV bransjeregister

Magnesium, Havmel, Omega 3 Lakseolje, Hostemixtur, Gurkemeie m/ Collagen, Blåbær/Krekling, Forbrenningste og Rensete. For bestilling kan du bruke post@urtegod.no

 

Det er flere spennende bedrifter som kommer til Vestsiå i løpet av våren 2018, og vi kommer tilbake med informasjon når de starter opp.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies