Kortreist interiør

24. oktober 2017

3D Interiør Design er en ny butikk i Veakrossen som selger interiør laget i hovedsak av betong og tre. Butikken ligger bak Solstein-bygget, i samme bygg som 3D Bygg.

Betonginteriør startet som en hobby, men etterhvert ble det en del produkter ut av det. Disse dekker over mange forskjellige stilarter. Alt blir laget i verkstedet lokalt i produksjonlokalene på Karmøy. Med andre ord er det kortreist interiør.

 

Det har gått en del timer med til produksjonen av produktene. Tommy A. Dahl som har laget produktene har gjort dette på hobbybasis lenge, men da han plutselig stod med over 200 ferdige produkter, var det stort mulighet for å nå ut til flere med å åpne en butikk. Denne er nå åpen to dager i uken.

Interiørartiklene finnes i alle former og fasonger. Enten du har en romantisk, minimalistisk eller skandinavisk stil vil du finne noe som passer inn i ditt hjem. Alle produktene er unike.

Torsdag 26. oktober er det ryddesalg i Veakrossen og i den anledning har 3D Interiør Design 30% på hele kuppel-serien. Dersom du enda ikke har vært innom butikken er dette en ypperlig dag å gjøre det på.

3D Interiør Design har åpent hver torsdag 11.00 – 18.00 og lørdag 11.00 – 15.00. De lager også varer på bestilling dersom du har spesifikke ønsker i forhold til mål, utforming og behov.

For mer informasjon sjekk ut nettsiden eller følg dem på Facebook her:

Nettside: http://www.3dinteriordesign.no

Facebook: https://www.facebook.com/3interiordesign/

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies