Hook Food and Drinks

Hook Food and Drinks

20. oktober 2017

Det var nok mange som ble skuffet da Fiskarbonden annonserte at de skulle legge ned. Mange er enige om at en slik plass trengs på Åkra. Dette bestemte Ulas Ertekin og Adil Karakis for å gjøre noe med. De åpner nå Hook Food and Drinks i Fiskarbondens gamle lokaler. Dette har vært en drøm for begge i lang tid, og de har begge erfaring fra resturant og utelivsbransjen.

I morgen, lørdag, vil Hook Food and Drinks ha åpning med nye eiere. Denne kvelden blir det spesialtilbud på tapas buffet for 219,- Fra kl 17.00 – 21.00. I baren kommer Tjukken og Lillemor og har revyinnslag og teaser for årets juleshow. Etter dette spiller Tore Hansen musikk fra de fleste tiår resten av kvelden. Det blir også gratis inngang i baren.

De nye eierne har store planer for Hook og jeg vil anbefale å følge facebooksiden deres her. 

Håper mange tar turen innom Hook imorgen! 😀

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies