Blogg: Nå skjer det på Vestsiå

9. juni 2017

Juni startet med en uforglemmelig fin åpning av Blått Flagg på Åkrasanden.
De mange fremmøtte fikk foruten å høre konferansier  i Karmøy Kommune reiselivs rådgiver Camilla Vandvik og appell av Ordfører Jarle Nilsen,også se at ordføreren heiste Blått Flagg. Ådland Skole viste frem sitt Grønne Miljøflagg og Keipstein underholdt. Barn og voksne fikk være med på drage-verksted og sandslott konkurranse.

Foto: Jostein Fabrin

Foto:Jostein Fabrin

Foto: Jostein Fabrin

De som ville sitte nedpå fikk prøve de nye strandstolene som er utplassert flere steder på sanden.

I de kommende ukene inviteres det til flere aktiviteter på Vestsiå. Karmøybuen og andre besøkende er velkommen til byen Åkrehamn og flotte opplevelser.

Onsdag 14 juni blir det Blomstervandring på Åkrasanden. Turen som tar 1 time og ledes av Hans Magnus Hillesland ,som kjenner nær sagt hvert et strå og plante langs stranden. Alle er velkommen. Turen starter kl.1800 ved Læringsverkstedet Åkrasanden Barnehage (gamle Idrettshuset).

Foto: Jostein Fabrin

Foto: Jostein Fabrin

Kystkulturdagene på Mortholmen går av stabelen 23-25 juni .Et rikt og variert familieprogram er laget og besøkende i alle aldre utfordres til mange aktiviteter både til vanns og på land.
Sett av dagene i kalenderen.

Foto: Jostein Fabrin

Foto: Jostein Fabrin

Foto: Jostein Fabrin

Foto: Jostein Fabrin

Foto: Jostein Fabrin

Helgen nærmer seg igjen.Vi venter på badetemperaturer i øvre sjikt og sol som varmer. I ventetiden foreslår vi nye utflukter på Vestsiå, både innendørs i våre butikker og handlesenter, men også utendørs på våre turløyper i marka og langs sjøen. Når besøkte du sist området rundt Aureivannet, Salvøy, Ferkingstad Havn eller svaberget i Svaggane eller Hemnes sist?

Foto: Jostein Fabrin

Foto: Jostein Fabrin

Når du ferdes på Åkrasanden og tar bilder av enten fugler eller blomster, oppfordrer vi deg til å sende bildene til Åkrehamn Vekst, som har begynt å lage en arts-album på våre sider. Skriv navn på fugl/blomst, dato og årstall for når du tok bildet. Vi vil så legge ut bilder etterhvert som de kommer inn. Bildet viser Gravender på sandane, tatt i mai 2017.

Foto: Jostein Fabrin

Vi i Åkrehamn Vekst ønsker alle på Vestsiå, Karmøy, våre lesere både nasjonalt og internasjonalt, en strålende helg enten det er hjemme eller på tur. Vi setter pris på om dere følger, deler og liker våre sider og saker.

Foto: Jostein Fabrin

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies