Bli medlem

Nyheter

Denne helgen er det Hus & Hjem og Hage tilbud i Veakrossen

Publisert

Veakrossen næringsområde bugner for tiden av blomster, utemiljø, interiør, mat, hustyper og alt det du kan tenke deg nå mot sommeren. Skal du male, pusse opp, bygge nytt, utvide finner du alt i Veakrossen. Fra torsdag 15. juni til og med lørdag 17. juni får du ekstra gode tilbud. Skude Mur AS www.skudemur.no  Åpning dager: 0900-1630, Tor. 0900-1800, Lør. 0900-1400 Vi tilbyr alt til mur og hage-opparbeidelse. Hos oss kan du låne bil-tilhenger gratis , hente selv eller få levert varer i storsekk på huset.I denne langhelgen har vi gode priser på enkeltprodukter som bark i løst og en type glatt, granitt kantstein.

Hellvik Hus Karmøy AS hellvikhus.no

Ingenting er viktigere for oss enn fornøyde kunder. Vi dekker områdene:Bokn,Haugesund,Karmøy,Stord,Sveio og Utsira. Ta kontakt slik at vi kan svare på de spørsmål du måtte ha. Kontakt våre dyktige medarbeidere. Daglig Leder Per Håkon BergeTlf: 98 28 59 59 eller Boligkonsulent Torgeir Grindhaug Tlf: 98 28 59 55 Vea Hagesenter (Hageland Vea) vea@hageland.no Nettsted: www.hageland.no . Åpningstider: Man-fred 0900-2000, Lør.0900-1800, Søn. 1200-1800 Vi kan gjennom hele året levere sesongplanter og alt som trengs av utstyr til hagen. Møbler, figurer, oppheng, gjødsel,mold,pyntestein og mye,mye mer. Denne helgen har vi flere tilbud som: Våre ansatte hageentusiaster er behjelpelige med å besvare de spørsmål du måtte ha vedrørende planter, utstyr til hagen og hageverktøy. Du er velkommen til vår kundeklubb. Send: Hageland til 2242 og bli medlem. Bademiljø Vedavågen Rør AS Hos oss kan du få det meste i baderoms møblement og tilbehør til det viktige badet. Vi fører et stort utvalg av seksjoner, duftelys og annet tilbehør. Våre dyktige fagfolk kan være behjelpelige med alt fra tradisjonelt rørleggerarbeid og enklere serviceoppdrag som bytting av blandebatteri og varmtvannsbereder til boligprosjekt og andre miljø og energibesparende løsninger.. Vi er godkjent Våtroms-bedrift og er sertifisert fra FFV til å være totalentrepenør på bad og øvrige våtrom. Våre fagfolk kan også hjelpe deg med nødvendige papirer og se til at alt er i henhold til gjeldende lover. Våre produkter og tilbud kan Bla. sees på Bademiljø sine sider ( eller vår facebookside) Nettsted: http://www.bademiljo.no/butikker/Rogaland/vedavågenrør/ Monter Nettsted: www.monter.no Vi leverer alt du trenger av utstyr til huset og arbeidet. Våre produkter inkluderer materialer, listverk, maling, verktøy, arbeidstøy, ildsteder,vinduer,paneler og mye , mye annet du trenger til arbeidet.Vi har til daglig mange gode tilbud men denne langhelgen tjuvstarter vi på neste  ukes kampanje med : Stikk innom for en prat og for å se vårt rikholdige utvalg av produkter til huset.

Norgeshus Karmøy AS 

Nettsted: http://www.norgeshus.no/forhandlere/karmoy/

Våre oppdrag består både av mindre jobber, samt totalleveranser av eneboliger og større prosjekter.Norgeshus Karmøy sammen med våre samarbeidpartnere kan hjelpe våre kunder med: Norgeshus Karmøy finner du i andre etasje på Monter i Veakrossen Kontakt E-post:karmoy@norgeshus.no, Kontaktperson: Tormod Dankel tlf. 91612990

Spar Vea

Nettsted: spar.no Åpningstider: Mandag-fredag 0630 – 2200 , Lørdag 0800 - 2000

Vi har mange tilbud på varierte varer gjennom ukene. Vi har nå 40% på utvalgte varer. Diverse grillmat ligger klar i hyllene. Vannmelon kr, 6.90 pr. Kg Fjellbrød kr. 14.90 Velkommen.

Veldes Malerservice AS

Telefon 52823750

Nettsted: http://www.veldes.no

Våre forretninger på Åkra og Vea har et stort utvalg. Nå tilbyr vi flere beiser og malinger til gode priser. Nyheten i år Butinox Futura som er selvrensende er klar for deg. Du vil ellers finne flere Butinox malinger og beiser i tillegg til andre malinger.

Foruten interiør og utvendig hus-maling kan vi tilby KUNST maling og lerreter av meget god kvalitet til kunstneren. Tepper i mange varianter og et stort utvalg av tapeter finner du også hos oss. Ta turen innom.

Plantasjen

Nettsted:http://www.plantasjen.no/ Telefon:908 80 254 Hos oss finner du planter og utstyr til huset og hagen.

Sommerplanter 3 for 2

Rhododendron 50%

Hortensia 2 for 400 kr.

Buskbom 199 kr. Stk.

Paprika, Chili og tomatplanter selges ut : 20 kr. Pr plante så lenge beholdningen rekker

Oliventre 2 for 400 kr. Vi har også mange fine krukker og oppheng. Vær velkommen innom.