Ei reise i ord og tonar med Aleksander Hauge i fullsatt kirke

13. mai 2017

Aleksander Hauge sammen med musikere Jostein Bergfjord, Eivind Danielsen, Vegard Fossum, Halvor Lillesund, Nils Økland og Paul Leithaug laget en flott forestilling i Åkra kirke i går kveld. Over 300 publikummere som reiste seg og klappet over den flotte reisen Aleksander Hauge hadde laget i stand.

Musikere og lydmann Odd Arild Larsen sørget for at tilhørere fikk en god og fin opplevelse der Aleksander Hauge i dikt og toner drog oss med gjennom sin oppvekst og frem til i dag. Åkra kirke er et godt sted å ha konserter og vi i Åkrehamn Vekst håper at vi kan få til konsert også neste år under Glade Maidager. En stor takk til Aleksander Hauge for sin gode måte å fortelle sin historie.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies