Plantasjen Karmøy ønsker velkommen til vår butikk i Veakrossen

Plantasjen Karmøy ønsker velkommen til vår butikk i Veakrossen

28. april 2017

Vi holder åpent søndager fra kl. 12 til kl.18

Mandag 1. mai holder vi også åpent fra kl. 12 – 18

Våren har begynt og vi har mange gode tilbud bla. Norges billigste buksbom .

Vi har mange flotte vårblomster og et stort og rikholdig utvalg av det du trenger til hagen, ja alt du trenger til selvdyrking og beplanting.

Vi fokuserer akkurat nå, på det du trenger for å dyrke selv, fra begynnelsen og gjennom hele prosessen.

I vår forretning finner du stort utvalg av organiske frøprodukter, plante kasser, paller, verktøy, gjødsel, potter, samt blomster, busker og trær både for innendørs og utendørs bruk.

Hos oss får du også jord, gjødsel og bark og for de firbeinte kan vi kan tilby både mat og produkter til hunden og katten.

Vår filosofi er å tilby MANGE varer innenfor et utvalgt sortiment, til de forskjellige sesongene. Dette betyr at vi akkurat nå har stort fokus på dyrk det selv produktene og sommer planter, men når høsten kommer vil  vi tilby blant annet alt du trenger for å rydde ute og kunne ta imot høsten og flotte planter til trappen.

 

En nyhet vi har i vår butikk er potteserien OLEA som er utviklet spesielt for Plantasjen. Dette er en serie potter og fat som har varierende størrelse og leveres i formene kvart, halv og hel sirkel. Dette betyr at du kan sette sammen denne serien i en mengde varianter som passer til ditt design og tilgjengelig plass. Du oppnår store variasjonsmuligheter, og dette til en meget konkurransemessig pris. Se bildet.

 

Plantasjen har forskjellige kampanjer gjennom året, til hagen og hjemme. Du kan melde deg på som medlem hos «Plantasjen.no» og få tilbudene på E-post.

De grønne plantene er ett av våre satsningsområder, og hos oss vil du alltid finne stort utvalg. Når det gjelder de flotte Orkideene har vi dem i mange farger og størrelse, fra de minste til de største og med tilhørende potter. Vi vil også ha snittede blomster i bunt samt et godt utvalg av både inne og ute planter til enhver tid.

 

For de som planlegger å beplante med trær og busker, har vi noe for enhver smak. Epletrær, kirsebær og plommletrær med esaplier.

 

Vår betjening vil alltid være behjelpelig og skulle du mot formodning ikke finne akkurat de du ønsker vil vi kunne fremskaffe det meste på forespørsel også innenfor hagemøbler og utstyr.

 

Vær velkommen til vår butikk i Veakrossen, og noter at vi har åpent søndager 12-18 hele året og mandag 1. mai kl.12-18.

Tekst og bilder: Odd Jostein Fabrin

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies