HAGELAND VEA er klargjort for kunden med vår og sommerprodukter.

HAGELAND VEA er klargjort for kunden med vår og sommerprodukter.

28. april 2017

Hageland Vea har endret sitt uteområde og fått bedre plass, men beholder fortsatt sitt store og rike utvalg. Dette gir nye muligheter for presentasjon av produkter og ideer til kunden. Her har betjeningen boltret seg med hagedammer, figurer, potter, planter og har satt sammen mange fine og iderike områder inklusive flotte møbelgrupper til uteområdet.

 

Hagesenteret holder åpent, søndag fra kl. 12 – 18

Og 1. mai fra kl. 10 til kl. 1800.

Vi tilbyr blomster, pynt og lager oppsatser til konfirmasjon, bryllup og selskaper.

 

Foruten de mange plantene har Hageland Vea verktøy, tildekningsutstyr, gjødsel, plantejord ,settepoter og et variert utvalg av det du trenger til uteområder og bed. Vi nevner også de mange flotte, fargerike og anvendelige Amplene som løfter områdene, både inne og ute.

 

Til uteområdet finner du et meget rikt utvalg av roser, stauder, bærbusker og frukttrær i tillegg til prydbusker.

 

Tekst og bilder: Odd Jostein Fabrin

 

 

 

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies